fbpx

Om Cocktails To Go

 

Hvad er Cocktails To go?

Cocktails To Go er din leverandør af professionelle bartendere, som kan sørge for at dine gæster ikke går tørstige fra festen.

Med vores service sørger vi for at dine drinks til din fest bliver et hit, og dine gæster vil huske hele begivenheden til perfektion, på grund af de elementer som har været altafgørende for en fantastisk oplevelse – Nemlig baren!

 

Cocktails To Go er stiftet af Rasmus Jensen som har erfaring indenfor restaurations branchen i mange år. Cocktails To Go er ikke bare en bartender virksomhed som det sædvanlige. Vi går meget op i kvalitet frem for kvantitet. Vi er ikke tilfredse før alle gæster til festen er tilfredse. Hver cocktail der bliver serveret er der lagt al kærlighed i som der kan, for at hver cocktail skal smage af paradiset.

 

Step 1

Du skal holde et arrangement, men dine færdigheder er ikke helt på plads hvad angår mix af drinks og cocktails – Her er det vi kommer ind i billedet!

Step 2

Du udfylder vores formular med en forudbestilling for dit arrangement, og vi tager derefter kontakt til dig og sørger for at alting er på plads til dit arrangement!

Step 3

Nu skal du afholde arrangementet, og vi kommer ud et par timer før og sørger for at alting er klart til dine gæster, så de kan få de bedste drinks til ganen.

© Cocktails To Go | Alle rettigheder forbeholdes