Hvad koster det at leje festtelt, borde, stole og service til bryllup?

Det er den store dag du har ventet på. Din dag. Men har du styr på alle detaljerne? Priserne? Det har vi! Læs med her hvor vi giver dig et overblik over priserne for festudlejning til bryllup.

Hvad har jeg brug for til mit bryllup?

Du har sikkert gjort dig en million tanker allerede. Men for at få styr på priserne, skal vi have styr på hvad du skal have til dit bryllup.

Vi kan hurtigt blive enige om, at det bedst kan betale sig at leje frem for at købe. Skulle du købe festtelt, borde, stole, service osv., kommer du hurtigt af med hundrede tusind kr. Vælger du i stedet at leje dit festudstyr hos et festudlejningsfirma, kan du slippe med en brøkdel af prisen.

Udlejning af festtelt

Du kan leje festtelte med eller uden gulv. Her er det vigtigt at du er opmærksom på, at du skal have et gulv med. Teltudlejning i København med gulv koster mellem 6.000 – 16.000 kr.

Udlejning af borde og stole

Stoleudlejning koster i gennemsnittet 10 kr. pr. stol, mens bordeudlejning koster 65 – 150 kr. pr. bord. Det kan godt betale sig at gøre brug af en festudlejer til billig bordeudlejning og stoleudlejning, så stolene og bordene er ens i stedet for at alle har haft forskellige med.

Serviceudlejning såsom bestik og tallerkener

Priser på serviceudlejning koster fra 1,75 kr. pr. del. Du kan også lade en festudlejer stå for opvasken af det snavset service fra 1,25 kr. pr del.

Den totale pris for festudlejning

Størrelsen afhænger naturligvis af dine ønsker og antallet af gæster til brylluppet. Som udgangspunkt skal du regne med min. 20.000 kr. Det kan også koste det dobbelte, hvis du lejer de dyreste produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *