Gør festen sjovere med skønne eventpiger eller strip

Når du bestiller vores bartendere til dit arrangement, er du sikret drinks i verdensklasse. Men hvad kan man ellers bestille ”to go”? Det kommer vi ind på her!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med strip- og eventbureauet Charlotte Schou. Charlotte Schou er et af danskernes foretrukne bureauer, hvor du udelukkende kan bestille nøje udvalgte artister.

Hvad kan du få ”to go”?

I dag kan du bestille alt fra morgenbollefyre til slikræven. Hos Charlotte Schou har du også mulighed for at bestille personale af lidt mere pikant karakter. Foruden at du kan bestille en stripper, kan du bl.a.:

  1. Leje en dværg
  2. Leje eventpiger og eventfyre
  3. Leje en draq queen
  4. Leje en sushi pige
  5. Leje nummerpiger
  6. Leje mandestrip
  7. … Og meget mere!

Eventpersonale og bartendere går hånd i hånd

Overvejer du at peppe jeres arrangement op med nogle hotte artister? Det forstår vi godt. Du kan med fordel booke begge parter til dit arrangement, så du får lidt af det bedste fra begge verdener – cocktails og drinks i verdensklasse og artister specialiseret i at skabe god stemning og sørge for en uforglemmelig aften.

Hvad koster det at leje en stripper eller eventpersonale?

Det kommer helt an på hvad du er på udkig efter. Der er ikke forskel på priserne hos de forskellige bureauer, da markedspriserne er aftalt på forhånd.

Du kan se stripper priser hos Charlotte Schou Strip & Event eller hos et vilkårligt andet bureau.

Go’ fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *