De 3 bedste sommercocktails

Sommer er for mange li med godt vejr, kolde drinks og tid sammen med familien og vennerne. Der er intet der byder op til en hyggelig stund, som en cocktail. Cocktails kan man naturligvis lave hele året rundt, men nogle passer bare bedre ind i sommersæsonen end andre gør. Det er særligt de cocktails som er en kombination af flere forskellige frugter, bær og en vis sødme.

Vi giver vores fem bedste bud på den perfekte cocktail til sommerens fester, aftener, fødselsdage og mange andre anledninger

Strawberry Daiquri

En af de lækre klassiske drinks, som altid har været på barkortet verden over – særligt i de varmere lande. Denne cocktail kommer i to varianter, en frozen strawbery daiquri og bare den almindelige version, en lækker strawberry daiquri. Den eneste forskel er om man bruger normale isterninger eller knust is, f.eks fra en blender. Mange elsker denne, da kombinationen af jordbær og rom ofte ikke findes i cocktails. Sørg for for at bruge hvid rom, for få den flotte røde farve helt med.

Dark and stormy

Selve navnet, dark and stormy lyder ikke helt som en sommervenlig drink. Alligevel er dette også en velkendt klassiker, som særligt egner sig godt til sene aftener. Igen er rom hovedingrediensen i denne cocktail, hvor det både er tilladt at bruge mørk og hvid rom. Kendetegnet er smagen af chili, som både kan komme af frisk afskåret chili – eller få dråber af chili til cocktails.

Mojito

Mojitoen er nok vores absolut favorit cocktail til sommersæsonen. Men det står vi absolut ikke alene med, da alle kender mojitoen og har fået den mange gange før. Der findes dog mange forskellige udgiver af en mojito-opskrift, ligesom at mange bruger forskellig garniture i drinken. Nogle vælger udelukkende limes, mens andre bruger mint, agurkeskiver eller citron. Uanset hvilken en man vælger, ligger sødmen i det hvide eller brune sukker, som synker til bunds i drinken. Det anbefales absolut også, at man bruger en kvalitets rom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *