Cykeltasker

Du kan med lethed få transporteret dine ting på din elcykel, da der mulighed for at tilkøbe cykeltasker der kan monteres på din elcykel. Her behøver du ikke at have en rygsæk på ryggen eller en plastikpose på bagagebærret. Ved at du har cykeltasker monteret direkte på din cykel, gør at du både kan aflaste din ryg, men også gøre din cykeloplevelse mere behageligt. 

Der er et væld af muligheder indenfor cykeltasker, men også i forhold til hvor du ønsker dem placeret på din elcykel. De fleste kender de traditionelle cykeltasker der er placeret på bagagebærret. Her kan man vælge at have en dobbelt cykeltaske, men man kan også nøjes med at montere en enkelt cykeltaske. De findes i forskellige størrelser og farver, men ens for dem alle er, at de er vandtætte. Så du er altid sikker på hvad enddu måtte transportere, er tørt når du kommer frem. Nogle af cykeltaskerne er opdelt i flere rum, mens andre kun er et stort rum, så det er meget efter smag og behag, samt hvad dine behov end måtte være. 

Man kan også vælge cykeltasker der er monteret under sadlen, på cykelstyret eller forrest på forgaflen, dette kræver dog at du har monteret en frontbagagebærrer for at dette kan lade sig gøre. Så mulighederne er mange for dig der ønsker at transportere meget på din cykel. Det kan blandt andet være at du tager på cykelferie eller handler stort ind, når du er på cykel.  

Flere cyklister vælger at have lappegrej og ekstra slange monteret i en cykeltaske under sadlen, så har de altid det nødvendige udstyr lige ved hånden, hvis uheldet skulle være ude, mens de cykler. Ved at man kan sætte cykeltasken lige under sadlen, gør at du nemt kan have det vigtigste med på turen, uden at det kræver for meget plads. Det gør også at du ikke skal gå på kompromi på din cykeloplevelse, da det ikke vil have betydning for din fremdrift. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *