Cocktails til din nytårsfest? – du behøver ikke en bartender

Årets fest er lige om hjørnet. Det nye år banker på døren, og mange gør derfor lidt ekstra ud af årets sidste aften. God mad, sjove hatte og fyrværkeri kan være med til at pryde aftenen, men især drikkelsen er for mange essentiel.

Intet er så perfekt til en fejring som lækre og flotte cocktails. Her får du inspiration til cocktails på en anderledes måde til din næste fest.

Ikke plads til bartenderen?

Skal du afholde en nytårsfest eller et andet arrangement, hvor der måske hverken er plads eller økonomi til en professionel bartender, så kan det være en god idé at søge ny inspiration.

Det kan være tidskrævende at stå og mixe alle de avancerede cocktails, og du ender måske med at stå ved drinksbordet hele aftenen i stedet for at danse og snakke med de øvrige gæster.

Men der findes faktisk virksomheder der leverer friske, færdigmixede cocktails, så du blot skal servere dem.

Drikkelsen er på den måde kun et par klik væk, så get ready to serve cocktails på en hurtig og nem måde.

Hvordan vælger du de rigtige cocktails?

Der findes tusindvis af forskellige cocktails med spiritus i alle afstøbninger. Hvad enten du er til vodka, gin eller rom så er udvalget af mulige kombinationer stort.

Er du til søde  drinks eller kan du bedst lide de syrlige? Er du i tvivl? Så køb en smagspakke og få den modregnet i bestillingen til din fest, hvis du vælger at bestille hos eksempelvis Just Serve It.

På den måde kan du smage nogle forskellige variationer, og finde de helt rigtige cocktails, der bedst matcher dine og dine gæsters præferencer.

Derudover kan du vælge de rette cocktails, der bedst passer til menuen og samtidig bedst afspejler meningen med festen.

Giv dig selv plads til dine gæster, og få styr på de obligatoriske cocktails inden dagen for din kommende fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *