Som nyopstartet bar eller café kan det være svært at blive set blandt det store udvalg af lignende virksomheder. Måske tilføjer man noget helt nyt til bar-verdenen eller også er man en helt traditionel ølbar, i begge tilfælde skal der kunder til.

Men hvordan gør du dig egentlig bemærket? Og gavner det at købe sig til annoncer online?

Folk kigger på nettet, når de skal i byen

Selvom vi alle måske har et favoritsted i nærområdet, hvor vi altid køber kaffe eller en bodega, hvor vi i mange år har drukket fyraftensøl med vennerne, så er de fleste mennesker åbne for nye tiltag.

Det kan dog være svært at spotte de nye steder, hvis man ikke bliver gjort opmærksom på deres eksistens.

I større byer som København og Aarhus er det ikke ualmindeligt at folk måske søger efter, hvor de kunne gå ud og få en drink med vennerne eller kollegaerne, og i den sammenhæng kan det betale sig med paid search.

Hvad er paid search? Jo, det er ganske enkelt en betalt måde at annoncere på online hos f.eks. Google eller Bing. Ved at gøre sin bar synlig online og betale en sum penge for det, højner man uden tvivl sine chancer for nye kunder.

Annoncering kan være en investering

Selvom det kan synes at være dyrt at betale for annoncer online, så kan det i det lange løb godt betale sig.

Man kan eksempelvis benytte sig af annoncering med PPC. PPC er pay per click, det vil sige at man betaler for hver gang en potentiel kunde klikker på din annonce.

Denne afregningsmodel er god til at spore hvor godt din markedsføringstrategi virker og om du eventuelt skal ændre noget.

Giv din bar mere omtale; prøv online marketingAt gå online med sin virksomhed er næsten et must i nutidens samfund, da internettet er det foretrukne sted for information både blandt unge og gamle.

Årets fest er lige om hjørnet. Det nye år banker på døren, og mange gør derfor lidt ekstra ud af årets sidste aften. God mad, sjove hatte og fyrværkeri kan være med til at pryde aftenen, men især drikkelsen er for mange essentiel.

Intet er så perfekt til en fejring som lækre og flotte cocktails. Her får du inspiration til cocktails på en anderledes måde til din næste fest.

Ikke plads til bartenderen?

Skal du afholde en nytårsfest eller et andet arrangement, hvor der måske hverken er plads eller økonomi til en professionel bartender, så kan det være en god idé at søge ny inspiration.

Det kan være tidskrævende at stå og mixe alle de avancerede cocktails, og du ender måske med at stå ved drinksbordet hele aftenen i stedet for at danse og snakke med de øvrige gæster.

Men der findes faktisk virksomheder der leverer friske, færdigmixede cocktails, så du blot skal servere dem.

Drikkelsen er på den måde kun et par klik væk, så get ready to serve cocktails på en hurtig og nem måde.

Hvordan vælger du de rigtige cocktails?

Der findes tusindvis af forskellige cocktails med spiritus i alle afstøbninger. Hvad enten du er til vodka, gin eller rom så er udvalget af mulige kombinationer stort.

Er du til søde  drinks eller kan du bedst lide de syrlige? Er du i tvivl? Så køb en smagspakke og få den modregnet i bestillingen til din fest, hvis du vælger at bestille hos eksempelvis Just Serve It.

På den måde kan du smage nogle forskellige variationer, og finde de helt rigtige cocktails, der bedst matcher dine og dine gæsters præferencer.

Derudover kan du vælge de rette cocktails, der bedst passer til menuen og samtidig bedst afspejler meningen med festen.

Giv dig selv plads til dine gæster, og få styr på de obligatoriske cocktails inden dagen for din kommende fest.

Når du bestiller vores bartendere til dit arrangement, er du sikret drinks i verdensklasse. Men hvad kan man ellers bestille ”to go”? Det kommer vi ind på her!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med strip- og eventbureauet Charlotte Schou. Charlotte Schou er et af danskernes foretrukne bureauer, hvor du udelukkende kan bestille nøje udvalgte artister.

Hvad kan du få ”to go”?

I dag kan du bestille alt fra morgenbollefyre til slikræven. Hos Charlotte Schou har du også mulighed for at bestille personale af lidt mere pikant karakter. Foruden at du kan bestille en stripper, kan du bl.a.:

  1. Leje en dværg
  2. Leje eventpiger og eventfyre
  3. Leje en draq queen
  4. Leje en sushi pige
  5. Leje nummerpiger
  6. Leje mandestrip
  7. … Og meget mere!

Eventpersonale og bartendere går hånd i hånd

Overvejer du at peppe jeres arrangement op med nogle hotte artister? Det forstår vi godt. Du kan med fordel booke begge parter til dit arrangement, så du får lidt af det bedste fra begge verdener – cocktails og drinks i verdensklasse og artister specialiseret i at skabe god stemning og sørge for en uforglemmelig aften.

Hvad koster det at leje en stripper eller eventpersonale?

Det kommer helt an på hvad du er på udkig efter. Der er ikke forskel på priserne hos de forskellige bureauer, da markedspriserne er aftalt på forhånd.

Du kan se stripper priser hos Charlotte Schou Strip & Event eller hos et vilkårligt andet bureau.

Go’ fornøjelse!

Det er den store dag du har ventet på. Din dag. Men har du styr på alle detaljerne? Priserne? Det har vi! Læs med her hvor vi giver dig et overblik over priserne for festudlejning til bryllup.

Hvad har jeg brug for til mit bryllup?

Du har sikkert gjort dig en million tanker allerede. Men for at få styr på priserne, skal vi have styr på hvad du skal have til dit bryllup.

Vi kan hurtigt blive enige om, at det bedst kan betale sig at leje frem for at købe. Skulle du købe festtelt, borde, stole, service osv., kommer du hurtigt af med hundrede tusind kr. Vælger du i stedet at leje dit festudstyr hos et festudlejningsfirma, kan du slippe med en brøkdel af prisen.

Udlejning af festtelt

Du kan leje festtelte med eller uden gulv. Her er det vigtigt at du er opmærksom på, at du skal have et gulv med. Teltudlejning i København med gulv koster mellem 6.000 – 16.000 kr.

Udlejning af borde og stole

Stoleudlejning koster i gennemsnittet 10 kr. pr. stol, mens bordeudlejning koster 65 – 150 kr. pr. bord. Det kan godt betale sig at gøre brug af en festudlejer til billig bordeudlejning og stoleudlejning, så stolene og bordene er ens i stedet for at alle har haft forskellige med.

Serviceudlejning såsom bestik og tallerkener

Priser på serviceudlejning koster fra 1,75 kr. pr. del. Du kan også lade en festudlejer stå for opvasken af det snavset service fra 1,25 kr. pr del.

Den totale pris for festudlejning

Størrelsen afhænger naturligvis af dine ønsker og antallet af gæster til brylluppet. Som udgangspunkt skal du regne med min. 20.000 kr. Det kan også koste det dobbelte, hvis du lejer de dyreste produkter.